You are here:   Home Rreth Nesh

Rreth nesh

Wednesday, 02 February 2011 11:28 Webmater
Print PDF

Njohim Tregun dhe Perspektivat e Zhvillimit


Qe prej themelimit ne vitin 2002,Alban-Information ka punuar me perkushtim dhe profesionalizem drejt sherbimit te klientit.Keto jane vlerat qe vazhdojne te jene ende ne qender te filozofise tone te biznesit.Kompania jone fale njohjes se mire te tregut si dhe te perspektives se zhvillimit te zonave te ndryshme eshte nje nga hartuesit e studimit per percaktimin e hartes se vleres se cmimit minimal fiscal te pronesise.


Bashkpunetoret tane me shtrirje ne tere Shqiperine me idete e tyre krijuese japin ne cdo kohe zgjidhje fitimprurese per pronaret,bleresit,qiramarresit dhe investitoret duke njohur mire prioritetet e zhvillimit ne projektet e qeverise dhe institucioneve nderkombetare qe asistojne ne fusha si,turizmi,zona urbane,industriale etj.


Edhe nese je bleres per here te pare,apo je vetem nje hap larg nga shtepia e endrrave te tua,deshiron te investosh ne pasuri te palujtshme,Alban-Informacion ofron sherbim me zyra ne cdo zone banimi dhe kudo ku behen investime te reja.Te gjitha pronat jane te standarteve me te larta ne treg dhe kane shtrirje ne te gjitha qytetet kryesore te vendit.Ekspertiza jone mbi legjislacionin dhe procedurat ne lidhje me cdo transaksion te pasurivet te palujtshme e ben kompanin tone nje nga me te mirat ne Shqiperi.

Last Updated on Monday, 07 February 2011 17:27