Perse te zgjidhni Alban Information ?

Edhe nese je bleres per here te pare,apo je vetem nje hap larg nga shtepia e endrrave te tua,deshiron te investosh ne pasuri te palujtshme,Alban-Informacion ofron sherbim me zyra ne cdo zone banimi dhe kudo ku behen investime te reja.Te gjitha pronat jane te standarteve me te larta ne treg dhe kane shtrirje
Lexo me shume

Strategjia jone

Trajtimi jone professional ne kete bizes na mundeson zgjidhjen me efikasitet te te gjitha ceshtjeve burokratike duke e ndihmuar klientin ne te gjitha fazat e transaksioneve te pasurive te paluajshtme dhe duke I perfaqesuar ata hap pas hapi gjate blerjes, shitjes, qirase, keshillimit, kreditimit, menaxhimit dhe vleresimit aseteve.
Lexo me shume

Profesioniste ne terren

Alban-Information mundeson koordinim professional sherbimesh duke permbushur nevojat e cdo klienti ne : Konsulenca per pronat, Punime topografike, Projekte objektesh, Banimi+Industrial), Ekspertiza Teknike-Juridike, Analiza tregu per pasuri te palujtshme, Pergatitje kontratash,Shitje +Qera, Vleresim pasurish,
Lexo me shume

Profili yne

Qe prej themelimit ne vitin 2002,Alban-Information ka punuar me perkushtim dhe profesionalizem drejt sherbimit te klientit.Keto jane vlerat qe vazhdojne te jene ende ne qender te filozofise tone te biznesit.Kompania jone fale njohjes se mire te tregut si dhe te perspektives se zhvillimit te zonave te ndryshme eshte nje nga hartuesit e studimit per percaktimin e hartes se vleres se cmimit minimal fiscal te pronesise.Edhe nese je bleres per here te pare,apo je vetem nje hap larg nga shtepia e endrrave te tua,deshiron te investosh ne pasuri te palujtshme,Alban-Informacion ofron sherbim me zyra ne cdo zone banimi dhe kudo ku behen investime te reja.

 

Sondazh

Investimi me i sukseshem eshte